Top

2inkle Dent este clinica in care copilul dumneavoastra va gasi caldura, distractie si profesionalism, nevoi intalnite in stomatologia pediatrica. Lucrul cu micutii pacienti cere o alta abordare fata de lucrul cu adultii.

De ce 2inkle Dent?

Este o clinica cu sclipici pentru cei mici, deoarece este un spatiu in care atentia tuturor este concentrata asupra copilului dumneavoastra, are doua unit-uri dentare speciale  pentru pedodontie (ramura a stomatologiei care se ocupa cu tratarea problemelor dentare la copii si adolescenti) .

Acesta este conceptul nostru, deoarece ne dorim sa facem totul pentru pacientii nostri, asa incat vizita la dentist sa fie o experienta placuta, iar copilul sa revina cu placere si incredere . 

Uniturile dentare ii amuza pe cei mici care sunt nerabdatori sa se urce pe ele si sa priveasca la televizor (sa vizioneze filmele de desene animate preferate) in timpul desfasurarii tratamentelor.

Camera de joaca pentru copii este sigura si prietenoasa, cu jucarii pentru cei mici si mari. Este un spatiu special gandit si amenajat pentru copilul dumneavoastra, care sa faca placuta sederea si acomodarea cu spatiul/trecerea catre cabinetul stomatologic propriu-zis.

Copyright 2019 © 2inkleDent. WebDesign Digital Moment